Informatiesessie ‘Starten als zelfstandig tabakoloog’

Dinsdag 16 april 2019 - 19.00 - 21.00 u.

De informatiesessie wil afgestudeerde tabakologen de nodige tools geven om als zelfstandige (volledig of in bijberoep) aan de slag te gaan. Deze infosessie geeft de startende tabakoloog een duwtje in de rug, maar ook de ervaren tabakoloog is welkom en kan hier inspiratie opdoen en zijn ervaringen met startende tabakologen delen.

Lees meer of schrijf je in

 

Meet-the-expert - Comorbide verslaving

Dinsdag 14 mei 2019 - 16.30 - 21.00 u.

De VRGT start dit jaar met een nieuw initiatief ter ondersteuning van de praktijkvoering van tabakologen. “Meet-the-expert” komt tegemoet aan de vraag van tabakologen naar informatie vanuit andere vakgebieden over thema’s waarmee men in de dagelijkse praktijk geconfronteerd wordt. Experten in het veld lichten vanuit hun ervaring het thema toe en gaan in gesprek met de aanwezige tabakologen. 

Tijdens de eerste editie wordt de focus gelegd op comorbide verslaving. Meer specifiek worden de thema's cannabis- en alcoholverslaving toegelicht en worden er handvaten aangereikt om hier in de tabakologenpraktijk mee om te gaan.

Lees meer of schrijf je in

 

Symposium tabakologie

Zaterdag 16 november 2019 - 9.00 - 16.30 u.

Tweejaarlijks organiseert de VRGT het symposium voor tabakologen. Het volgende symposium zal plaatsvinden op 16 november 2019 in het Provinciehuis in Leuven.

Lees meer